Farsz chlebowy z rakami, boczkiem i zielonymi kolorami może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chrupiący chleb, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Collard Greens Z Boczkiem, Collard Greens Z Boczkiem, oraz Boczek Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odciąć dolną skórkę i krótkie końce chleba; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Miejsce w bardzo dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Tymianek
Olej Do Smażenia
6
Rozłóż kostki na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
8
Piec do złotego i lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół. Wróć do tej samej bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Cukierki Peachie-o
9
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj kolejne 3 składniki. smażyć do miękkości, o 10 protokół.
11
Dodaj raki; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
12
Przenieść do średniej miski. podsmażyć boczek na tej samej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do miski z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
Cukierki Peachie-o
13
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Dodać zieleninę i 1 szklankę bulionu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Bulion
15
Dodaj zielenie i bulion na patelni do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Zieloni
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Dodać natkę pietruszki. Czy z wyprzedzeniem kostki chleba i mieszanki warzyw mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Chłodna mieszanka warzywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Warzywa
Pietruszka-nać
Chleb
17
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Mieszamy mieszankę warzywną do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
18
Dodać pozostałe 3/4 szklanki bulionu; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
19
Przełożyć do przygotowanego dania. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
20
Piec do ogrzania przez, 25 protokół. Odkryć; piec, aż top zaczyna brązowy, 25 minut dłużej.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.