Figowo-migdałowy farsz chlebowy z koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, nasiona kopru włoskiego, figi mission i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadzienie chlebowe rozmarynowe z drobinką, koprem włoskim i cytryną, Palo Migdałowe Figi Quickbread, oraz Dorsz z farszem z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż chleb na dużej blasze do pieczenia i tosty przez około 15 minut, mieszając raz, aż lekko wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Rozłóż migdały na innej blasze do pieczenia i tosty przez 5 minut, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Niech migdały ostygną, a następnie lekko je zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
5
Przenieść chleb i migdały do dużej miski i dodać figi, szałwii i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Na dużej patelni roztopić 6 łyżek masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę, seler, marchew, posiekaną cebulę kopru włoskiego, czosnek i nasiona kopru włoskiego i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Koper Włoski
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)