Farsz babci
Need a wegetariańska przystawka? Farsz babci może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz chleb chleb, masło,, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk z farszem babci, Słynny farsz prababci, oraz Babciowy placek budyniowy z jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością lekko osolonej wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić, rozgnieść 1/4 szklanki masła i odstawić.
W dużej misce wymieszać chleb, cebulę, pikantny, sól i pieprz. Zmiksować puree ziemniaczane, skropić pozostałym masłem. Mieszanina powinna stać się teksturą ciasta biszkoptowego. Stuff indyka tuż przed pieczeniem.
Resztki farszu umieścić w misce w lodówce na później.