Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem

Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farfalle z kiełbasą, fasola Cannellini, i jarmuż spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w olej suszone pomidory, cebulę, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z kapusty i kiełbasy z fasolką Cannellini, Gulasz Z Kurczaka Z Kapustą I Fasolą Cannellini, oraz Pikantna Fasola Dinosaur Kale & Cannellini.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania; utrzymywać ciepło.
3
Pomidory odcedzić na małym sitku nad miską, zastrzegając 2 łyżeczki oleju; pokroić pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj pokrojone pomidory, zarezerwowane 2 łyżeczki oleju pomidorowego, cebula, i kiełbasa na patelni; gotować 10 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek do patelni; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj przyprawę, pieprz i bulion do patelni. Wymieszać jarmuż; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż jarmuż będzie miękki. Wymieszać z makaronem, zarezerwowane 1 szklanka płynu do gotowania, i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
MakaronyMakarony
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn