Extra Gingery Bread
Need a chleb bezmleczny i wegetariański? Dodatkowy chleb Gingery może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 414 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka imbiru, jaj, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Muffinki Gingery-chlebowe, Maszyna Do Chleba Chleb Gingery, oraz Bardzo Duży Biały Chleb Bochenkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło i mąka 10-calowa patelnia springform.
Wymieszać mąkę, cynamon, goździki, mielony imbir, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce wymieszaj cukier z olejem, sokiem, melasą, jajkami i świeżym imbirem w dużej misce.
Wymieszać z krystalizowanym imbirem. Wymieszać z mieszaniną mąki.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 1 godzinę lub aż tester ciasta wyjdzie czysty. Biegnij nożem wokół krawędzi, aby poluzować ciasto i zwolnij boki patelni.