Espresso Frappe
Espresso Frappe może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wodę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowane Espresso Frappe, Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mleko i śmietanę w szklanej patelni do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i włóż do zamrażalnika na 2 do 3 godzin. Co 30 minut zeskrobuj lód, który tworzy widelcem, aby stworzyć miękką, lodowatą mieszaninę. Lodowata mieszanina może być wykonana 1 dzień wcześniej, przechowywana w zamrażarce pokrytej folią.
W blenderze połącz lodowatą mieszaninę mleka i śmietany z espresso i syropem cukrowym. Zmiksować na gładką masę. Łyżka do dekoracyjnych szklanek do serwowania i top z pokruszonych ciasteczek.
W rondlu połącz wodę z cukrem na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Zdjąć patelnię z ognia i schłodzić syrop. Każdy dodatkowy chłodzony syrop można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do 1 miesiąca.