Szaszłyki przepiórcze z szałwią Polenta i Asiago: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago

Szaszłyki przepiórcze z szałwią Polenta i Asiago: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago
Szaszłyki przepiórcze z szałwią Polentan i Asiago: Szpiegini di Quaglie con Polentan e Asiago może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 789 kalorii, 51g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $7.25 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szaszłyki, bekon z płyty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Grillowana Przepiórka z białą polentą.

Instrukcje

1
Sprawdź przepiórkę pod kątem kości lub piór i umieść w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać pancetta, ocet, oliwa z oliwek, miód, i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W rondlu 3-quart, wody i szałwii i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Nawlecz jedną przepiórkę, a następnie po jednym kawałku pancetty, a następnie po jednej przepiórce na każdym z czterech szaszłyków i umieść na najgorętszej części grilla. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony, aż tylko różowy na kości nóg.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W międzyczasie wlać polentę powoli cienkim strumieniem do wrzącej wody, aż wszystko zostanie włączone i polenta zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj ser i gotuj jeszcze minutę, aż będzie tak gęsty jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Wyjąć z ognia i wylać na gotową do obsługi deskę do krojenia. Ułóż szaszłyki na wierzchu polenty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn