Espresso Cupcakes

Espresso Cupcakes
Przepis Espresso Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka cukru pudru, bita polewa z mlecznej czekolady, kawa instant espresso w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Babeczki Espresso, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Czekoladowe Babeczki Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Dodać ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku; delikatnie wymieszać 1 łyżkę espresso w proszku, aż do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce ubić ser mascarpone, mleko, 2 łyżeczki espresso w proszku i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszanka łyżki do dekoracyjnego worka wyposażonego w 1/4 cala (#
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Cukier PuderCukier Puder
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
napiwek do pisania.
7
Aby napełnić każdą babeczkę, włóż końcówkę torebki do środka schłodzonej babeczki; delikatnie ściśnij torebkę, aż babeczka lekko się rozszerzy, ale nie pęknie (każda babeczka powinna być wypełniona około 1 łyżką nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
8
1 łyżeczkę espresso wymieszać z lukrem. Łyżka lukier mieszanki do dekoracji torba wyposażona w 3/4 cala (#82
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
LukierLukier
9
wskazówka gwiazd. Rura na czubkach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
10
Dekoruj ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn