Espresso Cupcakes
Przepis Espresso Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka cukru pudru, bita polewa z mlecznej czekolady, kawa instant espresso w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Babeczki Espresso, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Czekoladowe Babeczki Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku; delikatnie wymieszać 1 łyżkę espresso w proszku, aż do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
W średniej misce ubić ser mascarpone, mleko, 2 łyżeczki espresso w proszku i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszanka łyżki do dekoracyjnego worka wyposażonego w 1/4 cala (#
Aby napełnić każdą babeczkę, włóż końcówkę torebki do środka schłodzonej babeczki; delikatnie ściśnij torebkę, aż babeczka lekko się rozszerzy, ale nie pęknie (każda babeczka powinna być wypełniona około 1 łyżką nadzienia).
1 łyżeczkę espresso wymieszać z lukrem. Łyżka lukier mieszanki do dekoracji torba wyposażona w 3/4 cala (#82
wskazówka gwiazd. Rura na czubkach babeczek.
Dekoruj ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.