Escarole Z Grilla

Escarole Z Grilla
Grillowana Eskarola wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 149 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ser, escarole, ranczo sos sałatkowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole, Grillowana Polędwica Wołowa & Escarole, oraz Grillowana Polenta z krewetkami i Escarole.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Dokładnie umyć i wysuszyć głowy escarole i przyciąć końce korzenia i wszelkie niesforne, wiotkie liście z wierzchołków głów escarole, pozostawiając głowy nienaruszone. Podziel głowice na pół wzdłuż, i umyć ściętą stronę każdej połowy z około 1/2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
EscaroleEscarole
3
Rozszczepione główki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Grilluj z wyciętych boków w dół na rozgrzanym grillu, aż eskarola zwiędnie i zacznie brązowieć, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posypać każdą grillowaną główkę escarole około 1/2 łyżki sera pleśniowego i 1/2 łyżki dressingu ranch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
EscaroleEscarole
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn