Epicurean Cowboy Spice Przetarte, Cedrowe Deski, Łososiowe Tacos

Epicurean Cowboy Spice Przetarte, Cedrowe Deski, Łososiowe Tacos
Przepis Epicurean Cowboy Spice przetarte, cedrowe deski, Tacos z łososiem jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $10.19 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 1366 kalorii, 88g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do owoców morza, czosnek w proszku, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Łosoś deski cedrowej z dodatkiem przypraw do grilla, Łosoś Cedrowy, oraz Łosoś Deski Cedrowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dokładnie wymieszać wszystkie składniki rub w szklanej misce i odstawić. Gotuje Uwaga: Może być zapieczętowany w torbie lub słoiku do 1 tygodnia. To będzie około 6 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz wszystkie składniki ensalada w szklanej misce i dobrze wymieszaj. Odstawić na tacos.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Filet z łososia pokroić na 3 równe części i ułożyć na nasączonych wcześniej deskach cedrowych. Łososia obficie przykryć masą przyprawową (około 1 szklanki na Funt). Jest ok, jeśli trochę przyprawy rub spadnie na deskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść deski łososia na bardzo gorącym mesquite / dąb lub węgle hickory i przykryć grill, aż przyprawa rub stopi się tworząc powłokę nad łososia i deski, o 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Zdejmij pokrywę z grilla. Jeśli deski się zapalą, upewnij się, że płomienie nie przypalają fileta, ponieważ smak spalonego cukru nie powinien być dominującym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Usuń łososiowe deski z grilla i luźno przykryj folią. Pozostaw filety na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Dodać filety do dużej miski i odstawić. W międzyczasie tostujemy tortille kukurydziane na rozgrzanych węglach lub na rozgrzanym komalu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać ensaladę do miski z łososiem i lekko wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Za pomocą 2 nakładających się tosty kukurydziane tortille, miarka niektóre mieszaniny łososia na tortille i góry z niektórych sera. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem. Aby uzyskać autentyczną obsługę w stylu Baja, użyj prostych papierowych łodzi do obsługi statków. Łodzie pozwolą tacosom stać w pozycji pionowej, aby uzyskać lepszą prezentację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Składniki

2świeże chiles ogniste pieczone, obrane ze skóry i posiekaneświeże chiles ogniste pieczone, obrane ze skóry i posiekane1głowyświeża szyfonada z zielonej kapustyświeża szyfonada z zielonej kapusty3cedrowe deski do grillowania (nasączone 3 godziny)cedrowe deski do grillowania (nasączone 3 godziny)2fresh pasilla chiles fire Prażone, łodygi, sadzone i posiekanefresh pasilla chiles fire Prażone, łodygi, sadzone i posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidobrej jakości ciemna kawa palona, grubo mielonadobrej jakości ciemna kawa palona, grubo mielona48tortille ze świeżej kukurydzy (najlepiej domowej roboty)tortille ze świeżej kukurydzy (najlepiej domowej roboty)454Orzechy dowolne (posiekane)Ser Cotija pokruszony na topping tacosSer Cotija pokruszony na topping tacos596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę1bunchświeże liście kolendry; posiekane (daje ok. 1 szklankę)świeże liście kolendry; posiekane (daje ok. 1 szklankę)1bunchświeża pietruszka z płaskim liściem; posiekana (daje ok. 1 szklankę)świeża pietruszka z płaskim liściem; posiekana (daje ok. 1 szklankę)11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki– 1/2 T białego octu winnego (lub octu ryżowego)– 1/2 T białego octu winnego (lub octu ryżowego)1bunchświeża zielona cebula; posiekana (daje ok. 1 szklankę)świeża zielona cebula; posiekana (daje ok. 1 szklankę)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikminek mielonykminek mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona kurkumamielona kurkuma11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)świeżo wyciśnięty sok z limonki, około 1 1/2 łyżki stołowej, opcjonalnieświeżo wyciśnięty sok z limonki, około 1 1/2 łyżki stołowej, opcjonalnie1głowyświeża czerwona kapusta, szyfonadaświeża czerwona kapusta, szyfonada3kilogramyfilet z dzikiego łososia, bez kości i bez skóryfilet z dzikiego łososia, bez kości i bez skóry1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzyprawa do owoców morza (polecane: Old Bay)przyprawa do owoców morza (polecane: Old Bay)2serrano chiles, drobno pokrojone w kostkęserrano chiles, drobno pokrojone w kostkę

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia96
Magazyn