Przepis Epicurean Cowboy Spice przetarte, cedrowe deski, Tacos z łososiem jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $10.19 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 1366 kalorii, 88g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do owoców morza, czosnek w proszku, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Łosoś deski cedrowej z dodatkiem przypraw do grilla, Łosoś Cedrowy, oraz Łosoś Deski Cedrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dokładnie wymieszać wszystkie składniki rub w szklanej misce i odstawić. Gotuje Uwaga: Może być zapieczętowany w torbie lub słoiku do 1 tygodnia. To będzie około 6 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Filet z łososia pokroić na 3 równe części i ułożyć na nasączonych wcześniej deskach cedrowych. Łososia obficie przykryć masą przyprawową (około 1 szklanki na Funt). Jest ok, jeśli trochę przyprawy rub spadnie na deskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Umieść deski łososia na bardzo gorącym mesquite / dąb lub węgle hickory i przykryć grill, aż przyprawa rub stopi się tworząc powłokę nad łososia i deski, o 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Zdejmij pokrywę z grilla. Jeśli deski się zapalą, upewnij się, że płomienie nie przypalają fileta, ponieważ smak spalonego cukru nie powinien być dominującym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Usuń łososiowe deski z grilla i luźno przykryj folią. Pozostaw filety na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Dodać filety do dużej miski i odstawić. W międzyczasie tostujemy tortille kukurydziane na rozgrzanych węglach lub na rozgrzanym komalu.
Za pomocą 2 nakładających się tosty kukurydziane tortille, miarka niektóre mieszaniny łososia na tortille i góry z niektórych sera. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem. Aby uzyskać autentyczną obsługę w stylu Baja, użyj prostych papierowych łodzi do obsługi statków. Łodzie pozwolą tacosom stać w pozycji pionowej, aby uzyskać lepszą prezentację.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.