Enchilada Torte

Enchilada Torte
Enchilada Torte może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 390 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,15 USD za porcję. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sery Monterey jack i cheddar, cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Ciasto Enchilada z 2 minutowym sosem Enchilada, Tort Czekoladowy, oraz Torte Z Orzechami Jabłkowymi.

Instrukcje

1
W patelni, brązowa mielona wołowina, aż nie będzie już różowa; odsączyć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W międzyczasie umieść jedną tortillę w 12-calowym. okrągła zapiekanka lub na dużej blasze do pieczenia lub patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Na tortilli nakładamy po połowie SOS taco, wołowinę, cebulę i ser cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
SOS TacoSOS Taco
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Na wierzch drugą tortillą i delikatnie docisnąć; ułożyć połowę suszonej fasoli, oliwki i chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
5
Na wierzch trzecią tortillę i warstwę po połowie śmietany, zielonego pieprzu i sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
6
Na wierzch z czwartą tortillą, a na wierzch z pozostałym sosem taco, wołowiną, cebulą i serem cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
SOS TacoSOS Taco
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Na piątej tortilli, warstwy Pozostałe fasola, oliwki i chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
8
Na szóstej tortilli pozostałą warstwę śmietany, zielonego pieprzu i sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
9
Top z ostatnią tortillą; posmarować sosem enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Odstawić na kilka minut przed pokrojeniem w kliny.
12
W razie potrzeby posypać dodatkowym serem Monterey Jack i Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn