Enchilada Torte
Enchilada Torte może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 390 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,15 USD za porcję. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sery Monterey jack i cheddar, cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Ciasto Enchilada z 2 minutowym sosem Enchilada, Tort Czekoladowy, oraz Torte Z Orzechami Jabłkowymi.
Instrukcje
W patelni, brązowa mielona wołowina, aż nie będzie już różowa; odsączyć tłuszcz.
W międzyczasie umieść jedną tortillę w 12-calowym. okrągła zapiekanka lub na dużej blasze do pieczenia lub patelni do pizzy.
Na tortilli nakładamy po połowie SOS taco, wołowinę, cebulę i ser cheddar.
Na wierzch drugą tortillą i delikatnie docisnąć; ułożyć połowę suszonej fasoli, oliwki i chilli.
Na wierzch trzecią tortillę i warstwę po połowie śmietany, zielonego pieprzu i sera Monterey Jack.
Na wierzch z czwartą tortillą, a na wierzch z pozostałym sosem taco, wołowiną, cebulą i serem cheddar.
Na piątej tortilli, warstwy Pozostałe fasola, oliwki i chilli.
Na szóstej tortilli pozostałą warstwę śmietany, zielonego pieprzu i sera Monterey Jack.
Top z ostatnią tortillą; posmarować sosem enchilada.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę.
Odstawić na kilka minut przed pokrojeniem w kliny.
W razie potrzeby posypać dodatkowym serem Monterey Jack i Cheddar.