Edamame Kuskus

Edamame Kuskus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kuskusu Edamame. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 171 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pietruszki, sok z cytryny, skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Kuskus z kurczakiem i Edamame, Zdrowe i pyszne: Kuskus z ciecierzycą, pomidorem i Edamame, oraz Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 szklankę wody i soli do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj edamame i gotuj 30 sekund. Wymieszać z kuskusem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
3
Usuń mieszaninę z ognia, przykryj ją szczelnie pokrywką lub folią aluminiową i pozostaw na 5 minut. Puch widelcem przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn