Easy Pizza-Pasta Bake
Łatwy Pizza-Pasta Piec może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz makaron penne, parmezan, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Pasta Piec, Pizza Pasta Piec, oraz Pizza Pasta Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając paprykę do wrzącej wody przez ostatnie 2 min.; drenaż. Wróć do pan. Wymieszać w sosie makaronowym, pepperoni, parmezanie i 1/4 szklanki każdego rozdrobnionego sera.
Łyżka do 8-lub 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania; top z pozostałym rozdrobnionym serem. Super. Zawiń szczelnie w folię, a następnie zawiń folię aluminiową. Zamrażać do 2 miesięcy. Przechowywać w lodówce przez noc do rozmrożenia.
Wyjąć folię i folię z naczynia do pieczenia; ponownie przykryć naczynie folią.
Piec 55 min. lub aż do przegrzania, odsłaniając przez ostatnie 10 min.