Easy Light Fruitcake

Easy Light Fruitcake
Łatwe lekkie ciasto owocowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 4. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 3212 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kandyzowaną skórkę owoców, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Lekkie Kandyzowane Ciasto Owocowe, oraz Łatwe Ciasto marchewkowe z lekkim lukrem masła (przepis na lekkie masło) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Ułóż dno i boki dwóch nasmarowanych patelni bochenkowych o wymiarach 9 x 5 x 3 cale i 1 okrągłej patelni o wymiarach 4 1/2 cala x 3 cale z brązowym papierem. Nasmaruj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj wiśnie, ananasy, rodzynki, zmiksowaną skórkę, 1 szklankę orzechów pekan i 1 szklankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
AnanasAnanas
CzereśnieCzereśnie
RodzynkiRodzynki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać, aż owoce będą pokryte mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OwoceOwoce
4
W innej dużej misce, śmietana masło lub margaryna i cukier razem. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać w soku pomarańczowym i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
WaniliaWanilia
6
Połącz 5 szklanek mąki, proszku do pieczenia i soli; wymieszaj z kremową mieszanką. Wymieszać z mąką owoców i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OwoceOwoce
OrzechyOrzechy
SólSól
7
Mix. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni. Napełnij każdą patelnię 3/4 pełną. Ułóż podzielone migdały na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec około 3 godzin, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Przykryć folią, jeśli wierzch robi się zbyt ciemny podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn