Easy Kale Quiche

Easy Kale Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwego quiche z jarmużu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 456 kalorii, 22g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, TH łyżeczka gałki muszkatołowej, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1226 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kale Quiche, Kale Quiche z czosnkiem, oraz Quiche z kapustą, pomidorem i porem.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj jarmuż i wciśnij sitko z siatki drucianej, aby zanurzyć. Gotować, aż ledwo miękkie, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Kapustę przełożyć na durszlak i uruchomić pod zimną wodą, aż ostygnie. Wycisnąć nadmiar wilgoci, a następnie przenieść jarmuż na środek czystego ręcznika do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Zwiń ręcznik, aby osłonić jarmuż, a następnie przekręć końce, aby wycisnąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Przenieś suszony jarmuż na deskę do krojenia i posiekaj na kawałki od 1 do 1/2 cala. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Połączyć pół na pół i jajka w dużej misce i ubijać do uzyskania jednorodności. Doprawić 1 łyżeczką soli i szczyptą czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać jarmuż, ser i gałkę muszkatołową i wymieszać rękami, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
JarmużJarmuż
8
Umieścić chleb w misce robota kuchennego i pulsować, aż drobne okruchy zostaną osiągnięte. Smarować 9-calowy talerz ciasto Deep-dish lub Patelnia żeliwna z lepszym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj bułkę tartą i obróć talerz, wstrząsając, aby pokryć dno i boki. Odrzuć dodatkowe okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
10
Wlać nadzienie z jarmużu do przygotowanego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
11
Umieść pie płyta na obramowanej blachy do pieczenia aluminium i piec, aż centrum jest ledwo ustawione, ale nadal jiggles po dotknięciu, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia co najmniej 15 minut przed podaniem. Quiche można podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub prosto z lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn