Easy Galletitas
Easy Galletitas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką waniliową, złotą mąkę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Easy Chia seed Pudding w 3 prostych krokach, Easy (Like, Really Easy) Cheese Danish, oraz Łatwo, Łatwo Glazurowana Cebula.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać nasiona anyżu, ekstrakt z rumu i wanilii; przykryć folią.
Odstawić do moczenia co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
W dużej misce, wymieszać mix cookie, mąka i goździki.
Dodać masło, jajko i nasiona anyżu z rumowo-waniliowym płynem. Wymieszać do uzyskania miękkiego ciasta. Przykryć ciasto; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aby usztywnić ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusze ciastek sprayem do gotowania.
Na Dobrze posypanej mąką powierzchni zwiń 1/3 ciasta na grubość 1/8 cala (ciasto będzie lepkie).
Cięte z 2 1/2-calowy okrągły lub karbowany foremka do ciastek.
Umieść 2 cale od siebie na prześcieradłach. Powtórz z pozostałym ciastem.
Piec 7 do 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.