Easy Beef Pot Pie
Easy Beef Pot Pie wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 563 kalorie, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 111 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, campbell® skondensowane golden Mushroom zupa, warzywa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 15 minut lub aż będzie łatwe w obsłudze.
Umieść ziemniaki, warzywa i wołowinę w 9-calowym talerzu Deep-dish pie lub 1 1/2-quart baking dish.
Wymieszać zupę, wodę, Worcestershire i tymianek w średniej misce.
Wlać mieszaninę zupy na mieszaninę wołowiny. Delikatnie umieścić ciasto ciasto na mieszaninie wołowiny. Zagniatać lub zwijać krawędzie, aby uszczelnić je do naczynia.
Przeciąć szczeliny w skorupie nożem.
Piec przez 35 minut lub do gorąca i skorupa jest złoty kolor.