Easy Baked Whitefish Ole

Easy Baked Whitefish Ole
Łatwa pieczona Sieja Ole wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendry, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Easy Baked Whitefish Ole', Pieczona Sieja, oraz Pieczony Biel Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. natrzyj filety olejem i umieść na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia lub naczyniu.Łyżka salsy i wycisnąć sok z limonki na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec przez 15-20 minut lub aż ryby płatki widelcem.Top ze świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia4
Magazyn