Dżem Z Ciasta Marchewkowego

Dżem Z Ciasta Marchewkowego
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Ciasto marchewkowe dżem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, płynną pektynę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pektyny i cukru w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pektynę i wróć do wrzenia. Wymieszać z cukrem; doprowadzić do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Zdjąć z ognia.
4
Wlać do gorących sterylizowanych słoików, pozostawiając 1/2-calowy headspace. Zabezpiecz pokrywkami. Schłodzić i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn