Dżem Truskawkowy Bary
Dżem truskawkowy Bars to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków zbożowych ziarna, masło, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, oraz Dżem z bekonu i Whiskey.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać mąkę i 1 szklankę cukru w dużej misce.
Dodać masło; wymieszać, aż będzie kruche. Wymieszać z płatkami.
Na nasmarowaną patelnię o wymiarach 13x9 cali mocno wcisnąć około 3 filiżanek mieszanki zbożowej.
Wymieszać ser śmietankowy, pozostały 1/4 szklanki cukru i jajko w małej misce do wymieszania; rozprowadzić równomiernie na skorupie. Wierzch warstwami dżemu i pozostałą mieszaniną zbóż.
Piec 25 do 30 min. lub aż lekko zbrązowieje. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Pokroić w trójkąty lub pręty.