Dziś Kolacja: Kurczak a la Diable
Dziś Kolacja: Kurczak a la Diable może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 447 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, udka kurczaka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Bon Bon Chicken, Dziś Kolacja: Kurczak Smażony Na Sucho, oraz Dziś Kolacja: Kurczak Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. W małej misce, połączyć musztardy i paprykę i dobrze wymieszać, aby wymieszać. Udka kurczaka posolić, a następnie za pomocą pędzla do ciasta równomiernie pomalować musztardę na wszystkich nogach.
Na talerzu lub płytkiej misce połącz jajka i lekko ubijaj widelcem, aby zmiksować. W innym, połączyć bułkę tartą z tymiankiem. Pogłębiać kurczaka w jajkach, a następnie bułkę tartą, pokrywając je tak równomiernie, jak to możliwe, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia.
Użyj masła, aby równomiernie pokroić kawałki kurczaka, a następnie piec, aż soki będą jasne, 30-35 minut.