Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku
Sałatka ziemniaczana po niemiecku to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, mąka, liście pietruszki płaskie liści, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z ziemniaków i szynki po niemiecku, Ww Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, oraz Sałatka ziemniaczana po niemiecku z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść ziemniaki i przykryj zimną wodą o 1 cal. Wymieszać 2 łyżki soli. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić, przenieść do dużej miski i przykryć folią, aby się ogrzać.
Tymczasem w małym rondlu, na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, mieszając często, aż chrupiące i jego tłuszcz został zwolniony, o 3 protokół. Obniżyć ogień do średniego, dodać cebulę i gotować, mieszając, aż przezroczyste, o 6 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 45 sekund więcej.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki soli, bulionu, octu, musztardy i cukru. Doprowadzić do wrzenia podczas ciągłego ubijania.
Używając rąk, zetrzyj skórki z ziemniaków.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala. Powrót ziemniaki do dużej miski.
Wlać mieszaninę octu i wrzucić do herbu ziemniaki. Wrzucamy natkę pietruszki i doprawiamy pieprzem do smaku.
Przełożyć na półmisek i podawać natychmiast.