Dziś Kolacja: brokuły Rabe z azjatyckimi smakami
Dziś Kolacja: brokuły Rabe z azjatyckimi smakami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sos sojowy, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Brokuły Rabe I Kiełbasa Makaron, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Masłem Cytrynowym, oraz Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Pepperoni I Bułką Tartą.
Instrukcje
Cut dno 2 cale od brokułów rabe łodygi. Z grubsza posiekać liście na 1-calowe kawałki. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać brokuły rabe i gotować przez 2 do 3 protokół, lub do miękkości.
Odcedzić w durszlaku, a następnie zanurzyć w misce z lodowatą wodą. Gdy jest chłodny, suchy i odstawiony na bok.
W małej misce, ubij razem sos sojowy, ocet ryżowy, olej sezamowy i cukier.
Wlać olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, i imbir i gotować przez 3 do 4 protokół. Podgrzać do średniej wysokości, dodać posiekane brokuły i mieszankę sosu sojowego. Dobrze wymieszać i gotować przez około minutę, aż brokuły się rozgrzeją i sos zgęstnieje. Doprawić solą i podawać.