Dziki ryż z ogórkiem i fetą
Dziki ryż z ogórkiem i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z dzikim ryżem i fetą, Herbed Warzywa W Quiche Feta Z Dzikiego Ryżu Crust, oraz Sałatka z granatu, jarmużu i dzikiego ryżu z orzechami włoskimi i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Połączyć ugotowany ryż, ogórek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, i pokruszony ser feta w średniej misce; wrzucić do herbu. Wymieszać z pieprzem i solą.