Dyniowy Chleb I Farsz Gruszkowy
Dyniowy chleb i farsz gruszkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,59 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 364 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka chleba dyniowego, masła, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dynia Farsz Chleb, Kiełbasa-Dynia Kukurydziana-Farsz Chlebowy, oraz Chleb Dyniowo-Gruszkowy.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż gruszki i cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj kostki farszu, kostki chleba, bulion i piwo imbirowe; delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 15-20 minut dłużej lub do podgrzania.