Dyniowe rolady

Dyniowe rolady
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Bułkę Dyniową. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 380 kalorii. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 osobom. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Jest dostarczany przez Allrecipes. 585 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, serek śmietankowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Roladka Sernik Dyniowy, Roladki Francuskie Tosty Dyniowe Z Sosem Dyniowym i Bułka Dyniowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tłuszczem i mąką formę do galaretek (duża blacha z bokami).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Filiżanek Lodów Kawowych, Zmiękczonych5 Filiżanek Lodów Kawowych, Zmiękczonych
1 1/8 W. Biały Cukier1 1/8 W. Biały Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z CukremTubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Cukrem
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
3 Uncje (1/4 Szklanki) Orzeszków Piniowych3 Uncje (1/4 Szklanki) Orzeszków Piniowych
2
W misce miksującej ubijaj jajka na wysokich obrotach przez pięć minut. Stopniowo dodawaj biały cukier, dynię i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W JulienneNieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W Julienne
Grube Kryształki Cukru Do DekoracjiGrube Kryształki Cukru Do Dekoracji
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Pełnego Mleka (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)2/3 Szklanki Pełnego Mleka (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)
3
Dodać mąkę, cynamon, sól, proszek do pieczenia i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Soku Z Cytryny Plus 1/3 Szklanki1/4 Szklanki Soku Z Cytryny Plus 1/3 Szklanki
1 łyżeczka Ekstraktu Waniliowego Lub 1-calowy Kawałek Laski Wanilii1 łyżeczka Ekstraktu Waniliowego Lub 1-calowy Kawałek Laski Wanilii
Gruszki Azjatyckie Po 3 Sztuki, UmyteGruszki Azjatyckie Po 3 Sztuki, Umyte
1 1/8 W. Biały Cukier1 1/8 W. Biały Cukier
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
4
Rozłóż równomiernie ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Uncje (1/4 Szklanki) Orzeszków Piniowych3 Uncje (1/4 Szklanki) Orzeszków Piniowych
5
Na wierzchu równomiernie posypujemy orzechami i lekko wciskamy w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
6
Piec przez 12 do 15 minut lub do momentu, aż odskoczy po dotknięciu. Poluzuj krawędzie nożem. Wyłożyć na dwie ściereczki posypane cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi, Drobno PosiekaneChipsy Toffi, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
NóżNóż
7
Zwiń ciasto, odstaw do ostygnięcia na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
1
Zmieszaj cukier cukierniczy, wanilię, masło lub margarynę i serek śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi, Drobno PosiekaneChipsy Toffi, Drobno Posiekane
Puszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, PodzielonaPuszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, Podzielona
Opakowanie Brokułów Zapiekanych Z Ryżem I Mieszanką WermiszeluOpakowanie Brokułów Zapiekanych Z Ryżem I Mieszanką Wermiszelu
Opcjonalnie Wiórki KokosoweOpcjonalnie Wiórki Kokosowe
2
Gdy ciasto dyniowe ostygnie, rozwałkuj je i posmaruj nadzieniem. Zwiń ponownie i odsuń ściereczkę na bok. Rozwiń długi arkusz woskowanego papieru. Połóż bułkę dyniową na woskowanym papierze. Roladkę dyniową posypujemy cukrem pudrem. Skręć końce woskowanego papieru jak cukierek. Roladkę dyniową wkładamy do lodówki i chłodzimy przez noc. Przed pokrojeniem posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi, Drobno PosiekaneChipsy Toffi, Drobno Posiekane
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
2 Kawałki Fioletowego Celofanu Lub Plastikowej Folii — Jedna O Wymiarach 15 X 12 Cali I Jedna Kwadratowa O Boku 6 Cali2 Kawałki Fioletowego Celofanu Lub Plastikowej Folii — Jedna O Wymiarach 15 X 12 Cali I Jedna Kwadratowa O Boku 6 Cali
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
3
Podać schłodzone.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Roladki dyniowe można łączyć z kremowym sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn