Dynia Zimowa Z Ryżem Gratin
Dynia zimowa i ryż Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, mielony pieprz, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gratin Do Squasha Zimowego, Indyjska Zapiekanka Do Squasha Zimowego, oraz Zimowa Gratina Do Squasha Z Restauracji Le Beaujolais dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować squash i szalotki na maśle w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut lub do miękkości, często mieszając; dodać czosnek, i gotować 30 sekund. Wymieszać z mąką i gotować 1 minutę lub aż mąka jest zwilżona. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do wymieszania.
Dodać szałwię i kolejne 4 składniki; dobrze wymieszać. Gotować 2 do 3 protokół lub aż zgęstnieje. Wymieszać z ryżem, pietruszką i serem.
Płaszcz 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia.
Piec w 400 przez 20 minut lub do bąbelków.
Uwaga: można łyżka mieszanki squash równomiernie do 5 (8-uncji) au gratin potraw i piec 15 minut lub aż bąbelkami.