Dynia Zimowa Z Farszem Morelowym
Dynia Zimowa z morelowym farszem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka mielonego pieprzu, cebuli, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Squash zimowy niemowlęcy z farszem pomarańczowo-porzeczkowym, Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Farszem Z Komosy Ryżowej, Żurawiny I Moreli, oraz Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej.
Dodaj farfel, cebula, seler, i czosnek i smażyć przez sześć minut lub aż bardzo miękkie.
Dodać bulion, morele i orzechy nerkowca i gotować na wolnym ogniu przez 12 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać natkę pietruszki i pieprz.
Miejsce squash, wyciąć bok w dół na blasze do pieczenia lub płytkiej zapiekanki.
Dodaj wodę na pokrycie 1 cal squasha. Spryskaj skórę squasha lekko olejem roślinnym.
Piec przez 20 minut, aż do połowy ugotowane (nadal dość trudne). Można to zrobić również w kuchence mikrofalowej, gotując na wysokiej przez 10-12 minut.
Wyjmij squasha z piekarnika, odwróć do góry i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut. Każdą połowę squasha napełnij farszem.
Piec przez 50 minut lub do miękkości squasha (łatwo przekłuć nożem).