Dynia, kiełbasa i szpinak Calzone
Ten przepis służy 15 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka szpinaku baby, ciasto na pizzę, ser fontina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kiełbasa Calzone, Kiełbasa Calzone, oraz Włoska Kiełbasa Calzone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Ustaw 2 Sitka o drobnych oczkach na 2 miseczki. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem. Podziel ciasto na 4 porcje; rozwałkuj je na 7-calowe rundy.
Ciepła 1 Łyżka. olej na patelni na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, mieszając i rozbijając mięso, aż rumiane, 5 do 10 protokół.
Przełożyć do sitka, aby osuszyć.
Ciepła 1 Łyżka. olej w tej samej patelni na średnim ogniu. Szpinak gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do drugiego Sitka; wycisnąć płyn.
Rozłóż dynię po jednej stronie każdego okrągłego ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę. Kiełbasę, szpinak i ser podzielić między rund, rozrzucając na dyni. Złożyć ciasto na nadzieniu i szczypać krawędzie do uszczelnienia.
Pędzelki z calzones z 1 łyżką. olej.
Przenieść do blachy do pieczenia; piec do złotego koloru, około 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.