Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dwukrotnie pieczonych ziemniaków. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, ser jack, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia. Pocierać je olejem rzepakowym i piec przez 1 godzinę, upewniając się, że są wystarczająco gotowane przez.
Umieść w dużej misce i dodaj kawałki boczku i kwaśną śmietanę.
Ziemniaki wyjąć z piekarnika. Obniż temperaturę do 350 stopni F.
Ostrym nożem pokrój każdy ziemniak na pół wzdłuż. Zeskrobać wnętrzności do miski mieszającej, uważając, aby nie rozerwać skorupy. Pozostaw małą obręcz ziemniaka nienaruszoną dla wsparcia.
Ułożyć wydrążone skorupy ziemniaków na blasze do pieczenia.
Ziemniaki zmiażdżyć na maśle, boczku i śmietanie.
Dodać ser, mleko, przyprawioną sól, zieloną cebulę i czarny pieprz do smaku i dobrze wymieszać. (Ważne: jeśli planujesz zamrozić dwa razy pieczone ziemniaki, nie dodawaj zielonej cebuli.)
Napełnij skorupy ziemniaków nadzieniem. Lubię wypełniać muszle, aby wyglądały obfite i sterczące. Top każdy ziemniak z trochę więcej startego sera i pop ' em w piekarniku, aż ziemniak jest rozgrzany przez, 15 do 20 minut.