Duże Pikantne Klopsiki
Duże pikantne klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 23G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, mielonej wołowiny, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Pikantne Klopsiki, oraz Pikantne klopsiki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.In duża miska, połączyć pierwsze 10 składników, 1 szklanka parmezanu, i 2 łyżeczki pieprzu.
Wymieszać tylko po to, żeby się połączyć. Uformuj mieszaninę w 16 do 18 dużych klopsików (każda powinna być o filiżance mięsa).
Umieścić na patelni do pieczenia i ustawić aside.In średniej miski, połączyć ricottę z pozostałym parmezanem i pozostałym pieprzem; odstawić.
Piecz klopsiki przez 20 minut w górnej trzeciej części piekarnika.
Wyjąć z piekarnika i włączyć brojlery. Łyżka 1 łyżka mieszanki ricotta na każdym klopsiku. Broil 3 do 5 minut lub do ricotta po prostu zaczyna się brązowy.
Klopsiki podawać ze słoiczkiem marinara sauce.To zamrożenie: Pomiń mieszaninę ricotty.
Ułożyć pieczone klopsiki na blasze i zamrozić na co najmniej 1 godzinę.
Przenieść do zamykanych torebek zamrażarki i powrócić do zamrażarki. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: rozmrozić klopsiki przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej.
Umieść je w naczyniu do pieczenia, przykryj folią i podgrzewaj w piekarniku 350 F przez 20 minut. Top z mieszaniny ricotta i broil jak opisano powyżej.
Podawać na rozgrzanym sosie makaronowym.