Duże Gnocchi z kwiatami szczypiorku: Gnocchi con la Erba Cipollina Fiorisce

Duże Gnocchi z kwiatami szczypiorku: Gnocchi con la Erba Cipollina Fiorisce
Need a danie główne Wegetariańskie? Duże Gnocchi z kwiatami szczypiorku: Gnocchi con Lan Erba Cipollina Fiorisce może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ricotta, kilka krat gałka muszkatołowa, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ricottan I Chive Gnocchi, Gnocchi z cytrynowym i szczypiorkowym pesto, oraz Kozi Ser I Szczypiorek Gnocchi Ze Szparagami.

Instrukcje

1
W dużej misce, sproszkować ser ricotta na bardzo mało twarogu z drewnianą łyżką. Ubić jajka i dodać je do sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj Montasio, szczyptę soli i pieprzu, gałkę muszkatołową i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
3
Składniki dokładnie Połącz, a następnie dodaj mąkę. Bardzo delikatnie mieszaj, aż mąka zostanie dodana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Bardzo lekko odkurzyć czystą powierzchnię mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Umieścić mieszaninę ricotta na powierzchni roboczej. Podzielić mieszaninę na 8 partii. Weź partię i włóż ją do rąk. Tworzą płaski owalny kształt o długości około 2 cali i szerokości 3/4 cala. Trzymaj gnocchi w jednej ręce i naciśnij kwiat w środku gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Przez CiastoPrzez Ciasto
6
Dodaj trochę szalotki. Zamknąć kwiat z ciasta i powtórzyć proces z pozostałym ciasta, szalotki i kwiaty. Powinieneś mieć 8 gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
GnocchiGnocchi
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Umieścić je w zapiekance i przykryć na 10 minut.
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować gnocchi we wrzącej wodzie przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Podczas gotowania gnocchi, roztopić masło i szałwia w rondlu i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Odcedzić gnocchi i podzielić równomiernie między rozgrzanymi miseczkami makaronu. Top z roztopionym masłem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn