Duńskie Klopsiki
Duńskie klopsiki wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej roślinny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Frikadeller (Duńskie Klopsiki), Czyste Jedzenie Duńskich Klopsików, oraz Duńskie klopsiki z sosem-4 punkty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, cebula, jajko, bułka tarta, mleko, sól, i pieprz, dobrze mieszając. Uformuj mieszankę w 1-calowe klopsiki. Brązowy w oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Usuń klopsiki z patelni i odcedzić na ręcznikach papierowych. Rezerwy Pan kapie w patelni.
Dodaj mąkę do kapiących patelni, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać wodę; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać sól i pieprz do smaku.
Dodaj klopsiki do sosu. Przykryć i dusić 30 minut.