Duszony mostek z glazurą Bourbon-brzoskwinia

Duszony mostek z glazurą Bourbon-brzoskwinia
Przepis duszony mostek z glazurą Bourbon-brzoskwinia jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka pomidorów śliwkowych, cebula, bourbon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bourbon i kawa duszony mostek z sosem żurawinowym, Mostek piwny duszony z miodowo-wapienną glazurą, oraz Szynka z polewą Bourbon-brzoskwinia.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Przetrzyj mostek na całej powierzchni przyprawami. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.
3
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym szerokim garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj mostek, grubą stronę w dół. Gotować w spokoju, aż dobrze rumiane, 5-6 protokół. Obrócić mostek i gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Używając szczypiec, przenieś na talerz. Zmniejszyć ogień do średniego i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
6
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie lekko złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
7
Dodać bulion i wszystkie pozostałe składniki. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Zwróć mostek do garnka. Przykryć i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Dusić aż mostek jest bardzo delikatny w dotyku, ale nadal utrzymuje swój kształt, o 4 1/2 godziny. Za pomocą dużej szpatułki przenieś mostek, gruby bok do góry, na dużą płytę. Odcedzić duszony płyn do dużej miski. Powrót płynu do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszyła się do 2 filiżanek, o 15 protokół. Ocena tłuszczu stronie mostku przez cięcie wzór crosshatch 1/4 "- głębokie szczeliny rozmieszczone 1/2 " OD SIEBIE. Powrót mostek, tłuszczu bok do góry, do garnka z obniżonej duszenia cieczy. Czy do przodu: mostek może być wykonany 2 dni wcześniej. Powrót mostek do garnka, przykryć i schłodzić. Doprowadzić do gotować i podgrzewać mostek przed przystąpieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
1
1/4 szklanki płynu do duszenia przełożyć do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj dżem i bourbon i czyste, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
DżemDżem
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Rozprowadzić 3-4 łyżki glazury na wierzchu mostku z tyłu łyżki. Broil mostek w garnku, aż rumiane i szkliwione, uważając, aby zapobiec spalaniu, 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przenieść mostek do deski do krojenia. Pokroić na ziarno i przełożyć na duży talerz. Płyn do duszenia chochli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
ChochlaChochla
6
Mżawka pozostała glazura na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)2(może być lub przeglądać)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)1Dużemarchewka posiekanamarchewka posiekana3łodygi selera naciowego, posiekanełodygi selera naciowego, posiekane2kilogramyprzycinany mostek płaski z ok. 1/3przycinany mostek płaski z ok. 1/3" wierzchniej warstwy tłuszczu3ząbki czosnku, rozbiteząbki czosnku, rozbite2(zima)olej z pestek winogron, podzielonyolej z pestek winogron, podzielony0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidżem brzoskwiniowy lub konfiturydżem brzoskwiniowy lub konfitury1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(pakowane) jasnobrązowy cukier(pakowane) jasnobrązowy cukier1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula2pomidory śliwkowe, rdzeniowane, posiekanepomidory śliwkowe, rdzeniowane, posiekane0(może być lub przeglądać)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych340Orzechy dowolne (posiekane)stoutstout6Duże gałązki2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
OkazjeChanukowe
Magazyn