Przepis duszony mostek z glazurą Bourbon-brzoskwinia jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka pomidorów śliwkowych, cebula, bourbon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bourbon i kawa duszony mostek z sosem żurawinowym, Mostek piwny duszony z miodowo-wapienną glazurą, oraz Szynka z polewą Bourbon-brzoskwinia.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Przetrzyj mostek na całej powierzchni przyprawami. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.
3
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym szerokim garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj mostek, grubą stronę w dół. Gotować w spokoju, aż dobrze rumiane, 5-6 protokół. Obrócić mostek i gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Używając szczypiec, przenieś na talerz. Zmniejszyć ogień do średniego i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
6
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie lekko złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
7
Dodać bulion i wszystkie pozostałe składniki. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Zwróć mostek do garnka. Przykryć i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
8
Dusić aż mostek jest bardzo delikatny w dotyku, ale nadal utrzymuje swój kształt, o 4 1/2 godziny. Za pomocą dużej szpatułki przenieś mostek, gruby bok do góry, na dużą płytę. Odcedzić duszony płyn do dużej miski. Powrót płynu do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszyła się do 2 filiżanek, o 15 protokół. Ocena tłuszczu stronie mostku przez cięcie wzór crosshatch 1/4 "- głębokie szczeliny rozmieszczone 1/2 " OD SIEBIE. Powrót mostek, tłuszczu bok do góry, do garnka z obniżonej duszenia cieczy. Czy do przodu: mostek może być wykonany 2 dni wcześniej. Powrót mostek do garnka, przykryć i schłodzić. Doprowadzić do gotować i podgrzewać mostek przed przystąpieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Garnek
1
1/4 szklanki płynu do duszenia przełożyć do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj dżem i bourbon i czyste, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Dżem
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
4
Rozprowadzić 3-4 łyżki glazury na wierzchu mostku z tyłu łyżki. Broil mostek w garnku, aż rumiane i szkliwione, uważając, aby zapobiec spalaniu, 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Przenieść mostek do deski do krojenia. Pokroić na ziarno i przełożyć na duży talerz. Płyn do duszenia chochli.