Duszona wołowina po chińsku

Duszona wołowina po chińsku
Duszona wołowina w stylu chińskim może być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 913 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kciuk wielkości kawałek korzenia imbir, ząbki czosnku, anyż i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Duszona wołowina po chińsku, Jak gotować: duszona wołowina po chińsku, oraz Gulasz po chińsku z wołowiną, słodkimi ziemniakami i Bok Choy dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn