Dulce de Leche, kokosowe i czekoladowe chipsy magiczne batony

Dulce de Leche, kokosowe i czekoladowe chipsy magiczne batony
Dulce de Leche, kokos i czekolada Chip magiczne batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka skondensowanego mleka, bekonu, fasoli waniliowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche Kokosowe Batoniki czekoladowe, Dulce De Leche Brown Butter Chocolate Chip Cookie Bars, oraz Tosty kokos brzoskwinia Streusel batony z Dulce de Leche {gf} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłóż metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali z papierem do pieczenia, pozostawiając do 1 cala zwisu. Spryskaj papier sprayem z oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
W średnim rondlu, gotować masło na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące i rumiane, o 4 protokół. Zeskrobać masło do dużej miski i zamrozić tylko do stałej, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier, nasiona wanilii i żółtko na maśle ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodać mąkę i sól i ubić, aż zwilżone okruchy tworzą. Nacisnąć okruchy na przygotowaną patelnię do pieczenia i piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez około 25 minut, aż skorupa zostanie ustawiona i lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Tymczasem wytrzyj miskę używaną do zrobienia skorupy. Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i ostudzić. W misce, wrzucić kokos z chipsów czekoladowych, migdały i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
( 23)( 23)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W innej misce ubijamy dulce de leche ze skondensowanym mlekiem; dwie trzecie wlewamy do skorupy. Lekko naciśnij mieszankę kokosowo-boczkową na dulce de leche.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Dulce De LecheDulce De Leche
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Skrop pozostałą mieszaninę dulce de leche na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
10
Piec batony przez 35 do 40 minut, aż lekko rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Przenieść patelnię do stelaża i niech bary ostygną do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę. Ostrożnie wyjmij pręty z patelni i Odklej papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Pokroić w kratki i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn