Dulce de Leche, kokosowe i czekoladowe chipsy magiczne batony
Dulce de Leche, kokos i czekolada Chip magiczne batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka skondensowanego mleka, bekonu, fasoli waniliowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche Kokosowe Batoniki czekoladowe, Dulce De Leche Brown Butter Chocolate Chip Cookie Bars, oraz Tosty kokos brzoskwinia Streusel batony z Dulce de Leche {gf} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali z papierem do pieczenia, pozostawiając do 1 cala zwisu. Spryskaj papier sprayem z oleju roślinnego.
W średnim rondlu, gotować masło na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące i rumiane, o 4 protokół. Zeskrobać masło do dużej miski i zamrozić tylko do stałej, o 15 protokół.
Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier, nasiona wanilii i żółtko na maśle ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Dodać mąkę i sól i ubić, aż zwilżone okruchy tworzą. Nacisnąć okruchy na przygotowaną patelnię do pieczenia i piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez około 25 minut, aż skorupa zostanie ustawiona i lekko rumiana.
Tymczasem wytrzyj miskę używaną do zrobienia skorupy. Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i ostudzić. W misce, wrzucić kokos z chipsów czekoladowych, migdały i boczek.
W innej misce ubijamy dulce de leche ze skondensowanym mlekiem; dwie trzecie wlewamy do skorupy. Lekko naciśnij mieszankę kokosowo-boczkową na dulce de leche.
Skrop pozostałą mieszaninę dulce de leche na wierzchu.
Piec batony przez 35 do 40 minut, aż lekko rumiane na wierzchu.
Przenieść patelnię do stelaża i niech bary ostygną do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę. Ostrożnie wyjmij pręty z patelni i Odklej papier.
Pokroić w kratki i podawać.