Drzewa Kory Mięty Pieprzowej
Drzewa kory mięty pieprzowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 138 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz laski cukierków, cukierki kakaowe topi, cukierki czekoladowe topi, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kora Mięty Pieprzowej, Peppermint Bark Dip, oraz Kora Mięty Pieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać około 1 łyżki. zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej w dnie 18 mini formy silikonowe kostki lodu w kształcie drzewa.
Łyżka white candy topi się w torbie ziplock; seal bag. Odetnij mały róg z torby. Rura tyle cukierków, aby pokryć miętówki o około 1/2 cala. Dotknij patelni na blacie, aby wygładzić stopione białe cukierki. Przechowywać w lodówce, aż cukierki jest po prostu ustawić, o 5 protokół.
Łyżka ciemnego kakao Candy topi się w innym worku ziplock; seal bag. Odetnij mały róg z torby. Rura cienka warstwa ciemnego kakaowego cukierka topi się na białych cukierków topi. Stuknij tacę na blacie, aby wygładzić. Przechowywać w lodówce do firmy, o 15 minut.
Wyjmij cukierki z tacy. Zawiń w celofan i krawat z kokardą lub zapakuj w pudełko upominkowe. Lub użyj mini wiadra, na zdjęciu, po lewej (po 58 sztuk; blissweddingsmarket.com).