Drobiazg Jogurtowy Bezmleczny
Need a deser bezmleczny? Drobiazg jogurtowy bez mleka może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka żółtek jaj, tak pyszne hodowane mleko migdałowe, chrupiące ciasteczka waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}, Naturalnie Słodzony Krem Jabłkowy: [Bez Nabiału I Bezglutenowy], oraz Bezmleczne i bezglutenowe Brownie Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko migdałowe do kuchenki mikrofalowej miski lub filiżanki i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 50 do 60 sekund.(nie gotować, tylko rozgrzać)w rondlu ubijamy jogurt z mleka migdałowego, cukier i żółtka.
Ubić skrobię kukurydzianą i mąkę uniwersalną, aż się rozpuści.
Podgrzać na średnim ogniu i wymieszać z migdałami i mlekiem stopniowo. Dusić ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Wyłączyć ogrzewanie i
Niech cool.In 8×8-calowe naczynie do pieczenia, warstwa połowa ciastek, połowa śmietany jogurtowej, reszta ciastek i reszta śmietany jogurtowej.
Posypać niesłodzone kakao w proszku na wierzchu. Przechowywać w lodówce, aby schłodzić i skonfigurować przed podaniem.