Świeży sos kukurydziano-Zielony Chile może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 385 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, masło, kruszonki z chleba kukurydzianego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Świeże Zielone Chile Quiche, Ciepła Azjatycka Sałatka ziemniaczana z sezamem i świeżym sosem Chile, oraz Kukurydza i zielony Chile Chowder.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać kukurydzę i cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać kolendry i zielone chiles, i smażyć 1 minutę.
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać razem kruchy chleb kukurydziany i bułkę tartą w dużej misce. Wymieszać jajka, 2 kolejne składniki i mieszaninę kukurydzy, mieszając do wymieszania. Podzielić mieszaninę chleba kukurydzianego między 1 lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia i 1 lekko nasmarowane 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w 400 przez 45 do 55 minut lub aż zestaw i złoty kolor.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Torres Sangre de Toro Cava z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.