Dressing Ostryg

Dressing Ostryg
Opatrunek ostryg jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrócenie, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i proszek do pieczenia w misce. Wymieszać razem.Odmierz maślankę i mleko w miarce i dodaj jajko. Wymieszać razem widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać sodę oczyszczoną i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
4
Do suchych składników wlać mieszankę mleczną. Wymieszać widelcem do połączenia. W małej misce rozpuścić 1/4 skracania. Powoli dodaj stopione skrócenie do ciasta, mieszając, aż tylko połączone. Na żelaznej patelni stopić pozostałe 2 łyżki skracania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać ciasto do gorącej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozłożone, aby wyrównać powierzchnię. (Ciasto powinno skwierczeć.) Gotować na płycie kuchennej przez 1 minutę, a następnie piec przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Krawędzie powinny być chrupiące!
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn