Dressing Ostryg
Opatrunek ostryg jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrócenie, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i proszek do pieczenia w misce. Wymieszać razem.Odmierz maślankę i mleko w miarce i dodaj jajko. Wymieszać razem widelcem.
Dodać sodę oczyszczoną i wymieszać.
Do suchych składników wlać mieszankę mleczną. Wymieszać widelcem do połączenia. W małej misce rozpuścić 1/4 skracania. Powoli dodaj stopione skrócenie do ciasta, mieszając, aż tylko połączone. Na żelaznej patelni stopić pozostałe 2 łyżki skracania na średnim ogniu.
Wlać ciasto do gorącej patelni.
Rozłożone, aby wyrównać powierzchnię. (Ciasto powinno skwierczeć.) Gotować na płycie kuchennej przez 1 minutę, a następnie piec przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Krawędzie powinny być chrupiące!