Dożynki-Świąteczne Strudle Owocowe

Dożynki-Świąteczne Strudle Owocowe
Dożynkowo-świąteczne strudle owocowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, skórkę pomarańczową, ciasto filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Dożynki-Świąteczne Strudle Owocowe, Dożynki na talerzu-Sałatka z dyni i jajek kurzych, oraz Zbierz Ciasto Z Owocami I Orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować mieszankę owoców 35 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usuń mieszankę owoców z ognia i wymieszaj jabłko. Ostudzić, odsłonić i wyrzucić laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
Margarynę i olej połączyć w małym rondlu; gotować na małym ogniu, aż Marga-rine topi się, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Połączyć bułkę tartą i gałkę muszkatołową w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść 1 arkusz filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło) i lekko posmaruj mieszanką margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Posypać 1 1/2 łyżeczki mieszaniny bułki tartej wzdłużnie w dół 4-calowej części środkowej phyllo. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki owoców na mieszaninie bułki tartej około 2 cali od jednego krótkiego końca, rozprzestrzeniania mieszanki owoców do postaci prostokąta 4 x 2-calowy. Fold jeden długi bok na phyllo nad nadzieniem, i powtórzyć z drugim długim boku, nakładając phyllo. Począwszy od krótkiej krawędzi z nadzieniem, roll up phyllo jelly-roll mody. (Nie zwinąć mocno, lub strudel może podzielić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieść strudel, szew od strony dołu,na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko posmarować strudel sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałą phyllo, mieszaniną margaryny, mieszaniną bułki tartej i mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w 350 przez 30 minut lub aż strudel będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn