Dożynki-Świąteczne Strudle Owocowe
Dożynkowo-świąteczne strudle owocowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, skórkę pomarańczową, ciasto filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Dożynki-Świąteczne Strudle Owocowe, Dożynki na talerzu-Sałatka z dyni i jajek kurzych, oraz Zbierz Ciasto Z Owocami I Orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować mieszankę owoców 35 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta, mieszając od czasu do czasu.
Usuń mieszankę owoców z ognia i wymieszaj jabłko. Ostudzić, odsłonić i wyrzucić laskę cynamonu.
Margarynę i olej połączyć w małym rondlu; gotować na małym ogniu, aż Marga-rine topi się, dobrze mieszając.
Połączyć bułkę tartą i gałkę muszkatołową w małej misce.
Umieść 1 arkusz filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło) i lekko posmaruj mieszanką margaryny.
Posypać 1 1/2 łyżeczki mieszaniny bułki tartej wzdłużnie w dół 4-calowej części środkowej phyllo. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki owoców na mieszaninie bułki tartej około 2 cali od jednego krótkiego końca, rozprzestrzeniania mieszanki owoców do postaci prostokąta 4 x 2-calowy. Fold jeden długi bok na phyllo nad nadzieniem, i powtórzyć z drugim długim boku, nakładając phyllo. Począwszy od krótkiej krawędzi z nadzieniem, roll up phyllo jelly-roll mody. (Nie zwinąć mocno, lub strudel może podzielić.)
Umieść strudel, szew od strony dołu,na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko posmarować strudel sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałą phyllo, mieszaniną margaryny, mieszaniną bułki tartej i mieszaniną owoców.
Piec w 350 przez 30 minut lub aż strudel będzie złoty kolor.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.