Double Chocolate Peanut Butter and White Chip Cookies
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1151 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sól koszerna, Nestle kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Double Chocolate Chip Peanut Butter Cookies, Big Fat Double Peanut Butter Chocolate Chip Cookies, oraz Double Peanut Butter Chocolate Chip Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.Masło śmietany i cukry do miksera stand aż dobrze połączone.
Dodaj jajko i żółtko drugiego jajka wraz z wanilią ubijając, aż dobrze się połączą.
Dodaj masło orzechowe, ubijając, a następnie powoli dodaj mąkę, kakao w proszku, sól i sodę oczyszczoną. Beat aż tylko połączone następnie dodać żetony.Za pomocą średniej miarki do ciastek umieść ciasto na przygotowanej blasze do pieczenia, o cal od siebie.
Piec przez 10-12 minut, aż piecze się przez.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 10 minut przed przeniesieniem.