Domowy Twarog Cytrynowy

Domowy Twarog Cytrynowy
Domowy twarog cytrynowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka skórki z cytryny, jajka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Domowy Twarog Cytrynowy, Domowy Twarog Cytrynowy, oraz Domowy Twarog Cytrynowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, 3 do 4 minut lub aż cukier się rozpuści i masło topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubijaj stopniowo około jednej czwartej gorącej mieszaniny cukru do jaj; dodaj mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszaniny cukru, stale ubijając. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 15 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i pokrywa z powrotem łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia; ostudzić całkowicie (około 1 godziny), mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn