Domowy marcepan thins

Domowy marcepan thins
Przepis domowy marcepan thins można zrobić w około 25 minut. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 80. Ten przepis z BBC Good Food ma 85 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz pod ręką zmielony migdał, kilka kropli esencji migdałowej, krystalizowane owoce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 2%. Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany), Domowe cukierki marcepanowe zanurzone w czekoladzie, oraz marcepan czekoladowy, jak zrobić marcepan czekoladowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zrobić marcepan: migdały i cukry wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2
Dodaj jajko i esencję migdałową i wymieszaj ze sztywną pastą, używając rąk do ściśnięcia mieszanki. Marcepan zagnieść na krótko na powierzchni posypanej cukrem pudrem, następnie rozwałkować na grubość ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
MarcepanMarcepan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem do pieczenia, następnie ostrożnie ułożyć marcepan na wierzchu. Pozostawić do Ustawienia na 1 godz. ubić razem lukier królewski i sok z cytryny, a następnie równomiernie rozprowadzić na marcepanie. Pozostawić do wyschnięcia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
MarcepanMarcepan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Pokrój mrożony marcepan małymi nożami i wciśnij kawałek skrystalizowanych owoców do środka każdego z nich. Pakuj do pudełek przekładanych pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn