Domowy marcepan thins
Przepis domowy marcepan thins można zrobić w około 25 minut. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 80. Ten przepis z BBC Good Food ma 85 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz pod ręką zmielony migdał, kilka kropli esencji migdałowej, krystalizowane owoce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 2%. Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany), Domowe cukierki marcepanowe zanurzone w czekoladzie, oraz marcepan czekoladowy, jak zrobić marcepan czekoladowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zrobić marcepan: migdały i cukry wymieszać, aż dobrze połączone.
Dodaj jajko i esencję migdałową i wymieszaj ze sztywną pastą, używając rąk do ściśnięcia mieszanki. Marcepan zagnieść na krótko na powierzchni posypanej cukrem pudrem, następnie rozwałkować na grubość ok.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem do pieczenia, następnie ostrożnie ułożyć marcepan na wierzchu. Pozostawić do Ustawienia na 1 godz. ubić razem lukier królewski i sok z cytryny, a następnie równomiernie rozprowadzić na marcepanie. Pozostawić do wyschnięcia na noc.
Pokrój mrożony marcepan małymi nożami i wciśnij kawałek skrystalizowanych owoców do środka każdego z nich. Pakuj do pudełek przekładanych pergaminem do pieczenia.