Domowy makaron z serem
Domowy makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka mąki, papryka, łokieć makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Three Cheese Mac-domowy makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W rondlu roztopić masło lub margarynę na średnim ogniu. Wymieszaj tyle mąki, aby zrobić zasmażkę.
Dodawać mleko do zasmażki powoli, ciągle mieszając. Wymieszaj sery i gotuj na małym ogniu, aż ser się rozpuści, a sos będzie trochę gęsty. Makaron włożyć do dużego naczynia żaroodpornego i polać sosem. Dobrze wymieszać.
Roztopić masło lub margarynę na patelni na średnim ogniu.
Dodaj bułkę tartą i brązowy.
Rozłóż makaron i ser na pokrycie.
Posypać odrobiną papryki.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.