Domowe " Masło Orzechowe

Domowe
Domowej roboty " masło orzechowe jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 178 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Domowe Masło Orzechowe, Domowe Masło Orzechowe, oraz Domowe Masło Orzechowe # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ciasteczka: za pomocą miksera ręcznego lub stojącego ustawionego na średnią prędkość, śmietanę razem masło, masło orzechowe, cukier, soda oczyszczona, sól i ekstrakt waniliowy tylko do połączenia. Uważaj, aby nie wymieszać; im mniej powietrza jest włączone do ciasta, tym lepiej. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka pojedynczo. Po włączeniu wyłączyć mikser i zeskrobać miskę za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W misce robota kuchennego, połączyć mąkę i orzeszki ziemne; proces przez minutę, a następnie przesiać mieszaninę na drobno oczkowane sito; regrind wszelkie kawałki, które nie przechodzą przez i przesiać ponownie. Odrzuć wszelkie bity, które nie przechodzą przez sito. Jeśli w zestawie są jakieś kawałki, trudno będzie zwinąć ciasto wystarczająco cienkie, a te same kawałki zatkają worek rurowy, gdy próbujesz wyłożyć projekt na wierzch.Włącz mikser do najniższego ustawienia i dodaj mąkę ryżową i zmielone orzeszki ziemne na raz. Mieszanina będzie sztywna. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyłącz mikser. Użyj szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski i lekko ugniatać, tworząc gładką kulkę. Użyj rąk, aby spłaszczyć dysk.Przechowywać ciasto w lodówce przez trzydzieści minut, lub aż sztywne na tyle łatwo toczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350° i przygotuj dwie, wyłożone pergaminem blachy do pieczenia. Przesiej trochę mąki na blacie i użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto tak cienko, jak tylko możesz, około 1/8". (Ciasteczka będą dmuchać i osiągnąć tylko nieśmiały 1/4" po upieczeniu; w ten sposób ciasto walcowane tylko do 1/4 "będzie dmuchać do 1/2" cala, dzięki czemu gotowe, wypełnione kanapki ponad cala grubości. Niedobrze.) Po zakończeniu walcowania przesuń metalową szpatułkę między ciasto i blat, aby poluzować. Zapobiegnie to przyklejaniu się Plików cookie.Nóż do bikini / okularów przeciwsłonecznych, lekko rozciągnięty i poszerzony, idealnie nadaje się do "masła orzechowego", ale użyj dowolnego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
4
Wytnij ciasteczka i użyj metalowej szpatułki, aby podnieść i przenieść do arkusza cookie.Ułóż ciasteczka na pergaminowym arkuszu ciastek. Odłóż prześcieradła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Zbierz, ugniataj i ponownie zwijaj pozostałe resztki ciasta, podobnie tnąc i układając na arkuszu ciastek. Skrawki można przełożyć jeszcze o dwa times.To dodać masło orzechowe wzór na ciastka, umieścić pozostałe resztki ciasta w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Wymieszać mikserem ręcznym lub stojącym, dodając gorącą wodę, jedną łyżeczkę na raz. Kontynuuj dodawanie gorącej wody, aż ciasto przerzedzi się w pastę. Zawsze możesz dodać więcej płynu, ale nie możesz go zabrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
7
Dodać powoli i niech każdy dodatek wymieszać w pełni przed dodaniem więcej. Gdy mieszanina osiągnie konsystencję przypominającą lukier, użyj szpatułki, aby ją zeskrobać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Przenieś do worka z rurkami wyposażonego w bardzo małą końcówkę lub wytrzymałej Torby Ziploc z maleńką dziurką w rogu.Zrób jakiś wzór na każdym ciastku. Cztery pionowe linie i kilka poziomych haszyszy sprawią wrażenie masła orzechowego, ale każdy projekt wystarczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
9
Po udekorowaniu ciasteczek piec około 12 minut lub do momentu aż będą twarde w dotyku. Jeśli piekarnik ma nierównomierny element grzejny, obróć arkusze ciastek po sześciu minutach. Po upieczeniu ciastek dokładnie ostudzić, bezpośrednio na patelni z prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Do wykonania nadzienia: mikserem ręcznym lub stojącym, masłem śmietankowym, masłem orzechowym, serkiem śmietankowym, cukrem pudrem i wanilią. Krem na średniej prędkości przez pięć minut; użyj gumowej szpatułki, aby okresowo zeskrobać miskę. Długi czas mieszania sprawia, że nadzienie jest mniej ziarniste.Za pomocą szpatułki przenieść nadzienie do worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę. Alternatywnie użyj worka Ziploc z odciętym rogiem jako prowizorycznego worka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Aby złożyć ciasteczka: Odwróć połowę wafli. Na każdy, rury w kształcie sztangi linii lukier w dół centrum. Top z pozostałych wafli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
12
Przenieść ciasteczka do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aby ustawić napełnianie. Ciasteczka będą przechowywane przez około tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn