Domowe lody miętowo-czekoladowe to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 17 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Domowe Lody Miętowo-Czekoladowe, Domowe Lody Miętowo-Czekoladowe, oraz Domowe Pałeczki Do Lodów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać śmietanę, mleko skondensowane słodzone, mleko, ekstrakt mięty, ekstrakt wanilii i wiórki czekoladowe.
Wlać mieszaninę do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta do miękkiego zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
3
Przenieść lody do pokrywanego pojemnika; przykryć powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos