Domowe Kremy Pomarańczowe

Domowe Kremy Pomarańczowe
Domowe lody pomarańczowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, sok pomarańczowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremy Pomarańczowe, Kremy Pomarańczowe, oraz Kremy Z Gorzkiej Czekolady I Pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/3 szklanki miodu w 2 szklanki soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2
Wlać mieszaninę soku i miodu do patelni z grubym dnem i podgrzać na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę.Gdy mieszanina miodu i soku pomarańczowego zostanie zredukowana o połowę do lepkiego syropu, usuń go z ognia i pozwól mu ostygnąć do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ubić cztery żółtka, dwie szklanki świeżej śmietany i dwie szklanki świeżego mleka pełnego z organicznym olejkiem eterycznym ze słodkiej pomarańczy lub ekstraktem z pomarańczy i jedną łyżeczką ekstraktu z wanilii. Kontynuuj ubijanie, aż wszystkie składniki będą bardzo dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Mieszankę miodu i soku pomarańczowego ubić do mieszaniny jaj, śmietany i mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać mieszaninę śmietany do formy do lodów i zamrozić do stałej, co najmniej dwunastu godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Formy Do LodówFormy Do Lodów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn