Domowe Kremy Pomarańczowe
Domowe lody pomarańczowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, sok pomarańczowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremy Pomarańczowe, Kremy Pomarańczowe, oraz Kremy Z Gorzkiej Czekolady I Pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1/3 szklanki miodu w 2 szklanki soku pomarańczowego.
Wlać mieszaninę soku i miodu do patelni z grubym dnem i podgrzać na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę.Gdy mieszanina miodu i soku pomarańczowego zostanie zredukowana o połowę do lepkiego syropu, usuń go z ognia i pozwól mu ostygnąć do temperatury pokojowej.
Ubić cztery żółtka, dwie szklanki świeżej śmietany i dwie szklanki świeżego mleka pełnego z organicznym olejkiem eterycznym ze słodkiej pomarańczy lub ekstraktem z pomarańczy i jedną łyżeczką ekstraktu z wanilii. Kontynuuj ubijanie, aż wszystkie składniki będą bardzo dobrze połączone.
Mieszankę miodu i soku pomarańczowego ubić do mieszaniny jaj, śmietany i mleka.
Wlać mieszaninę śmietany do formy do lodów i zamrozić do stałej, co najmniej dwunastu godzin.