Domowa Wołowina Jerky
Domowej roboty Beef Jerky jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 180 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ostrego sosu Franka, pieprz cayenne, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowa Wołowina Jerky, Domowa Wołowina Jerky, oraz Przepis Na Suszoną Wołowinę Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetnij cały tłuszcz z mięsa.
Pokrój stek w 4 calowe paski.Stek powinien być około 1/2 cala thick.It łatwiej kroić mięso częściowo zamrożone.Tłucz mięso lekko, nie chcesz go zbyt cienkie.
Dodaj wszystkie składniki w dużej misce.
Dobrze wymieszać.Przykryć i przechowywać w lodówce na noc (8 godzin).Prześcieradła do ciastek z folią aluminiową.
Układaj paski steków na prześcieradłach, nie nakładaj mięsa na siebie.Ustawić piekarnik w najniższej temperaturze. (150-175 ° F).
Piec sześć godzin, obracając po trzech godzinach.Suszenie odbywa się, gdy mięso jest suszone, w zależności od piekarnika.