Dolce Pesca (słodkie brzoskwinie)

Dolce Pesca (słodkie brzoskwinie)
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich, Dolce Pesca (słodkie brzoskwinie) może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka zawiera 190 kalorii, 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką brandy, orzeszki piniowe, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Malinowy Boccone Dolce (słodki w ustach), Keeping Summer Dessert Sweet and Simple with Bruschetta Dolce i Słodkie ciastka z pieczonymi brzoskwiniami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C (375 stopni F). Blachę do pieczenia wyłóż folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)
5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki świeżych Lub Mrożonych Brzoskwiń, Rozmrożonych
1 Kwarta Pełnego Mleka O Temperaturze Pokojowej1 Kwarta Pełnego Mleka O Temperaturze Pokojowej
2
Umieść figi i orzeszki piniowe w misie robota kuchennego i zmiksuj, aż się rozdrobnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Do 4 łyżek Wody, Plus Więcej W Razie Potrzeby3 Do 4 łyżek Wody, Plus Więcej W Razie Potrzeby
2 Bułki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)2 Bułki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
3
Połóż przekrojone na połówki brzoskwinie na przygotowanej blasze do pieczenia, przecięciem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)
4
Posypać równomiernie białym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fondantowy SłońFondantowy Słoń
5
Zalej brzoskwinie białym winem i napełnij je masą figową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Wlać brandy na brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż się zarumieni, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kwarta Pełnego Mleka O Temperaturze Pokojowej1 Kwarta Pełnego Mleka O Temperaturze Pokojowej

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Blancharda Pereza Cava Brut. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami lub jako pyszny dodatek do mięsa! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn